Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Passeig al salt de Gualba

Gualba

El Parc Mediambiental

NOTA: Espai de gestió privada. L'aparcament i els serveis que trobareu són de pagament. L’accés és lliure per  a la  gent excursionista que accedeix a peu al Parc i sense la intenció de dinar dins el bosc d’aquests dos itineraris.

Itinerari de fàcil accés i còmode, que ens permet conèixer la part alta de la Riera de Gualba fins a arribar a un mirador on contemplar el bonic Salt de quasi 100 m de desnivell. Copsarem la diferència entre la vegetació frescal del fons de la vall i la dels vessants solells del massís del Montseny. Gaudirem d’àmplies vistes damunt la Vall de la Riera de Gualba i del massís del Montnegre-Corredor al fons.


Parc Natural
Passeig al salt de Gualba

Fitxa Tècnica

FloraPaisatgesGeologia
A peu A peu
Fàcil Fàcil
circular horari
3.90 km
1h 30' (S'ha de fer off-line !!)
150m

Gràfica de desnivell

Guarda aquesta ruta en diferents formats

Imprimir fitxa tècnica Imprimir fitxa tècnica Descarregar ruta en format GPX Descarregar ruta en format GPX

Deixa'ns el teu comentari sobre aquesta ruta

La teva opinió ens importa i ens ajuda a decidir
Opina sobre aquesta ruta Opina sobre aquesta ruta

Comentaris i opinions

Anonimo (08/05/2017)

Tracte i gestió lamentable

El passat diumenge 08/05/2017 se'ns va negar l'entrada al parc per motiu d'aforament complert. Ho entendria sinó fos perquè anàvem CAMINANT. A l'entrada al parc ens van informar que no es podia entrar amb motxilles (portàvem dues motxilles petites amb dues pomes i una ampolla d'aigua) i tampoc ens van deixar pagar els 5€ de l'entrada per entrar amb motxilla. En general el tracte va ser nefast i en cap moment se'ns va donar una alternativa que no fos fer mitja volta i reservar la pròxima vegada. Si ja és trist que es posi una taxa per passejar per la muntanya, més trist és que se t'impedeixi fer-ho perquè portes una motxilla.
Administrador Natura (03/08/2016)

PAGAMENT PELS SERVEIS DEL PARC

Hola a tots. Per accedir amb cotxe a l'aparcament o per utilitzar els serveis del parc, hi ha unes tarifes. La gestió de l'espai es privada i per garantir el bon manteniment del lloc i els serveis que s'ofereixen, cal pagar. Us informaran a l'entrada. Però l’accés és lliure per a la gent excursionista que accedeix a peu al Parc i sense la intenció de dinar dins el bosc d’aquests dos itineraris.
Marc Fernández Bou (04/07/2016)

Parc mediambiental

Dissabte vam intentar anar-hi i des del Parc mediambiental no ens hi van deixar a accedir.
Administrador Natura (21/05/2015)

Cost de l'aparcament Salt Gualba

Hola. Aquest espai té una concesió de gestió dels equipaments. Per tant, és normal que vulguin cobrar per fer servir l'aparcament dins el seu recinte. Un altra cosa és que us cobrin per fer el recorregut havent deixat el cotxe a fora. Si és així, feu-nos-ho saber, siusplau. Gràcies.
eliecer (17/05/2015)

gestio privada, normativa particular

Tradüit al llenguatge del poble vol dir que heu de pagar 5€ per persona per accedir. Ni mes ni menys. No vaig entrar i no puc valorar. Diumenge, molt ambient familiar i cues de cotxes.
Administrador Natura (04/05/2015)

Resposta per Elisabeht, ruta a "Gualba"

Hola Elisabeth. Gràcies pels comentaris. A la descripció de la ruta, veuras que diem que és un espai de gestió privada i que te una normativa d'usos particular.
elisabeth (03/05/2015)

muy bonita pero el pàrquing son 5. ? por persona, solo se puede comer en el pàrquing en la zona de pícnic y si vas con perro y piensas recoger sus "regalitos" que sepas que lo vas a tener que llevar todo el camino porque no ay una sola papelera en toda la

tornar a dalt