Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Camí de les Cabanes i la Fageda

Setcases

Prats de dall i avets

Aquest itinerari circular ens puja en fort desnivell al sector de les Cabanes, on a més del mosaic agroforestal i antics camins flanquejats de murs de pedra i prats d’herba envoltats de tanques naturalitzades d’avellaners, gaudirem d’amples vistes dels puigs i serres de la vall, amb el poble de Setcases a sota mateix.

Passat el coll de Llop, el paisatge canvia radicalment i entrem en una boscúria de pins i bosc caducifoli esquitxat d’avets.

Un cop a baix, creuat el riu Ter, tornarem al seu costat per la carretera, resseguint camps d’herba i retalls de bosc de ribera fins a arribar al poble.

 


Ein Xarxa 2000
Camí de les Cabanes i la Fageda

Fitxa Tècnica

FloraPaisatgesMedi
A peu A peu
Fàcil Fàcil
circular horari
6.40 km
2h 30' (Feu-la OFF-LINE! Inici fort)
350m

Gràfica de desnivell

Guarda aquesta ruta en diferents formats

Imprimir fitxa tècnica Imprimir fitxa tècnica Descarregar ruta en format GPX Descarregar ruta en format GPX

Deixa'ns el teu comentari sobre aquesta ruta

La teva opinió ens importa i ens ajuda a decidir
Opina sobre aquesta ruta Opina sobre aquesta ruta

Comentaris i opinions

Administrador Natura (04/09/2015)

NAVEGAR OFF LINE

Per fer l'excursió sense problemes, recordeu que cal que us baixeu la ruta en un lloc amb cobertura, ja sigui el poble o el wifi d'algun dels seus establiments. Un cop baixada i guardada, quan aneu a fer-la només cal que la obriu directament clicant el botó de Rutes Guardades que surt al començament, en obrir l'aplicació. Per poder veure els planols quan navegeu off-line, cal que quan consulteu la ruta estant en cobertura, cliqueu el botó de Fer Ruta i visualitzeu el seu recorregut amb el plànol i feu acostaments i allunyaments. Aquestes imatges del planol, queden a la memòria temporal del telèfon i són les que podreu veure quan navegueu la ruta off-line a la muntanya. Que en gaudiu !!
tornar a dalt