Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Font dels Cinc Raigs

Les fonts de Sant Esteve

Sant Esteve de Palautordera

Les fonts al peu del Montseny

Sortirem del centre d'informació de Sant Esteve de Palautordera, passarem davant de l'església dedicada a sant Esteve, d'estil romànic. Al parc de l'església, podrem visitar els tres lledoners centenaris de Can Moix, de considerable dimensió. El més gran de tots es troba dins de la casa.

Ens dirigirem en direcció al pavelló municipal per anar cap a la Tordera, on podrem observar vegetació de ribera i sentir el cant d'una gran quantitat d'ocells. Al cap d'una estona, trobarem el Circ Cric a la dreta. Seguirem per la pista amb vistes al Corredor, per agafar un corriol a l'esquerra que ens farà guanyar altidud.

Un cop a la carena, girarem en direcció al Massís del Montseny, amb vistes al Turó de l'Home. Seguirem la pista entremig de boscos de pins, alzines i roures.

Deixarem la pista principal per anar perdent desnivell ràpidament en direcció a la Tordera, que dibuixa en aquest indret formes capritxoses amb els seus meandres. Deixem ara la Tordera per anar, a partir d'una pujada suau, fins a la font dels Cinc Raigs primer i a la de Sant Antoni després. Ja només ens quedarà tornar pel pla cap al punt de sortida.

Com arribar a inici ruta.Com arribar a inici ruta.
tornar a dalt