Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Vistes a Les Encantades Planes del Sàlzer Planes del Sàlzer Les Montserratines. Torrent del Mal.

Les Montserratines

Odèn

Entre agulles i prats

Per arribar a l'inici de la ruta agafarem una pista forestal que surt del petit poble de Llinars que ens portarà fins al pla de les Guàrdies. Començarem en pla, però de seguida iniciarem un descens amb força pendent i amb un camí pedregós i poc marcat. A part del mòbil, ens ajudaran a orientar-nos algunes fites i marques de pintura blanca.

Seguirem baixant pel corriol ara ja vorejant els cingles de roca sedimentària fins a arribar a la font i el torrent Mal amb les Roques Blanques a sobre.

Planejarem força estona amb vistes a diferents formacions rocoses: les Roques Medes, les Roques de Molló i les Encantades.

El descens fins a la vall és molt pronunciat i cal anar amb compte de no relliscar. Parem atenció perquè amb una mica de sort veurem algun exemplar d'isard a les zones escarpades.

Un cop a la vall planejarem per una còmoda pista fins als plans de Sàlzer entre camps de conreu, vaques i bous. Una vegada deixem la vall, anirem ascendint per una pista còmoda per arribar a l'ermita de Santa Magdalena. Finalment, resseguirem la Serra-seca per tornar al punt de partida.

Com arribar a inici ruta.Com arribar a inici ruta.
tornar a dalt