Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Mirant cap al massís de les Cadiretes Camí de Ronda sud Cap de Tossa i es Codolar

Ruta des Codolar

Tossa de Mar

Passejant entre la muntanya i el mar

Aquest itinerari és pràcticament circular, de poca distància i amb un nivell de dificultat baix. Ofereix un gran valor paisatgístic i mediambiental, a més d'ajudar-nos a entendre part de la història de Tossa.

El traçat està marcat amb ratlles verdes, com a ruta local de poca dificultat. Hi ha moments en què connecta amb el GR 92, el qual seguirem fins que tornem a deixar-lo, continuant el nostre itinerari en paral·lel a les marques verdes.

Caminarem pel sector més marítim del massís de les Cadiretes, per uns camins que segueixen torrents i que connecten pobles i ofereixen vistes excepcionals. Trepitjarem i seguirem part del camí vell de Lloret a Tossa de Mar, per on actualment transcorre el traçat del GR 92.

Tot just en arribar al GR 92 o camí vell de Lloret, veurem el xalet Vermell, construït a finals del segle XVIII i principis del segle XIX com a barraca de vinya pels treballadors del suro, una activitat que va canviar la història econòmica de Tossa.

Anirem mantenint la cota una estona i aviat arribarem als vessants més marítims, fins a arribar a la punta des Cards i dos miradors més, uns punts ideals des dels quals gaudirem d'un dels paisatges més espectaculars i genuïns de la Costa Brava.

Des del xalet des Cards, o primer mirador des Cards, fins a la platja d'es Codolar anirem seguint la línia de la costa per sobre dels penya-segats.

Finalment arribarem a les portes del nucli antic de Tossa que es trobava dins de les muralles.

Com arribar a inici ruta.Com arribar a inici ruta.
tornar a dalt