Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Can Catà de Dalt Rial de la Vall de Dois. Vistes al Montnegre.

Pels voltants de Sant Vicenç de Montalt

Sant Vicenç de Montalt

Iniciem la ruta per l´Avinguda de Gaudí, per desviar-nos a l´esquerra pel carrer de la Coma de Bo en direcció a Can Milans del Bosch. Farem un descens suau pel Torrent de Calders, a on podrem veure algun exemplar de roure i algun dispers pollancre, per remuntar després uns metres per la riera de Torrembó.


A partir d´aquí, començarem en un lleuger ascens primer, i amb força pendent després, alternant corriols i pistes, pinedes i alzinars, amb estones de vistes intermitents al Cim del Montalt.


Ens dirigim encara en pujada cap a Can Vives i Can Catà de Dalt, aquesta última masia ara ja abandonada, a on van trobar restes d´un assentament romà.


A partir d´aquí la pujada suavitza una mica fins a arribar a prop del Coll del Pollastre, molt conegut entre els ciclistes,des d'on tindrem vistes al Montnegre. Aprofitem aquí per agafar una mica d´aler abans de començar el descens per un entretingut corriol (comte amb el fort pendent).


Descendirem pel Rial de la Vall de Dois, en un ambient fresc i ombrívol, fins a trobar de nou la Riera de Torrembó, que deixarem al començament per enfilar amunt per un entretingut corriol amb força pendent.


Farem també per corriols, un divertit recorregut entre camps de conreo abandonats. Girarem a l´esquerra just abans d´arribar a la Caseta de Can Cabot, per fer el descens final en zig-zag, per arribar de nou a Can Milans i desfer el camí d´anada fins a l´aparcament.

Com arribar a inici ruta.Com arribar a inici ruta.
tornar a dalt