Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Tram 4/7. Llagostera - Caldes de Malavella

Ardenya Cadiretes

El mosaic de Benaula.

A Llagostera podíem veure el seu ric patrimoni arquitectònic medieval, amb l’imponent conjunt fortificat dels segles XIV-XV i l’església de Sant Feliu al cap de munt del turó on es situa la vila. A  Caldes podrem gaudir  d’una vila lligada al turisme  termal i a l’aigua des de l’època dels romans, visitant  les antigues termes romanes i els balnearis més recents. 

Sortint de la vila per la zona de l’estació del tren de Sant Feliu en direcció a Caldes de Malavella. Abandonarem enseguida aquest camí per agafar una pista forestal que ens endinsa al Bosc de la Torre.

Seguirem la pista forestal que ens durà prop de l’urbanització de Mont-rei per entrar al cap de pocs minuts a l’inici del Pla de Benaula, on anirem resseguint parts de la Riera de Benaula fins arribar a la Serra d’en Xiberta.

A la serra d’en Xiberta anirem seguint la pista forestal carenera que ens permetrà tenir vistes sobre la Vall de la Caldes, i anirem passant per les diferents masies i masos que tradicionalment explotaven aquesta zona.

Finalment entrarem a Caldes de Malavella pel camí del cementiri i des d’allà podrem visitar el seu patrimoni arquitectònic i  arqueològic . Destaquen  les termes romanes, la Font de la Mina i les diferents edificacions relacionades amb el termalisme i amb l’aigua de la vila.

Nota: aquesta ruta ha estat proposada i treballada pel Consorci Ardenya-Cadiretes.

Com arribar a inici ruta.Com arribar a inici ruta.
tornar a dalt