Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Verd Urbà

Sant Cugat del Vallès

El rastre dels arbres

Iniciarem el recorregut al Parc de Can Vernet, on el traçat d’una mina d’aigua que abastia al Monestir, ens acompanya passant pel costat d’alguns pollancres exemplars. Abans d’arribar, les restes d’un Molí i el lledoner ens recorden activitats agrícoles que avui han quedat esborrades.

Al Monestir, els jardins fan de marc a un meravellós espai social, lúdic i cultural de la ciutat. Les plantacions d’arbres que trobarem, juguen amb nosaltres, oferint-nos diferents perspectives d’aquest formidable conjunt arquitectònic. Alguns amb història i elevat simbolisme com els xiprers; d’altres més recents i exòtics, com els castanyers d’Índies. Tots ells però, contribueixen en augmentar el valor patrimonial i paisatgístic d’aquest cèntric entorn del Monestir.

Seguirem caminant per adonar-nos com dins la trama urbana, encara es conserven alguns arbres anteriors a l'urbanisme actual. Així, finalment arribarem al límit de la ciutat on, al costat del torrent, uns magnífics plàtans d’ombra ens ofereixen un racó per descansar.

Com arribar a inici ruta.Com arribar a inici ruta.
tornar a dalt