Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

La Cadira del Bisbe pel camí de Serviol

Premià de Dalt

Muntanyes cara al mar.

Aquesta ruta familiar surt del Museu de Premià de Dalt i, de camí cap al poblat ibèric de la Cadira del Bisbe, coneixerem una mica la història de Premià de Dalt a través d’algunes edificacions emblemàtiques com Can Batalla, Can Franquesa, Can Tay i Can Coromina, entre d’altres.

Recorrerem precioses zones obagues del Parc de la Serralada del Litoral seguint un canal d’aigua i creuant alguns ponts. Coneixerem la vegetació de la zona a través del camí del Serviol com a fil conductor, fins arribar al Poblat ibèric Cadira del Bisbe i tornar al Museu per encantadors carrerons estrets del centre històric de la vila.

 


Ein Xarxa 2000
La Cadira del Bisbe pel camí de Serviol

Fitxa Tècnica

FloraArquitecturaMedi
A peu A peu
Familiar Familiar
circular horari
4.43 km
1h 22'
187m

Gràfica de desnivell

Guarda aquesta ruta en diferents formats

Imprimir fitxa tècnica Imprimir fitxa tècnica Descarregar ruta en format GPX Descarregar ruta en format GPX

Deixa'ns el teu comentari sobre aquesta ruta

La teva opinió ens importa i ens ajuda a decidir
Opina sobre aquesta ruta Opina sobre aquesta ruta

Comentaris i opinions

Anonimo (02/04/2018)

Destacable

Molt bona ruta. Bona rehabilitació del poblat ibèric, amb vistes al litoral molt maques.
Anonimo (17/01/2018)

Ruta amb encant

Vaig realitzar aquesta ruta amb unes companyes i realment té molt d'encant. El poble és molt bonic, i la part de la muntanya és molt especial i té molt d'encant. Recomano fer aquesta ruta. També hi ha l'opció d'acabar-la a la Cadira del Bisbe o arribar fins a Sant Mateu, les dues opcions són bones, però Sant Mateu és màgic. Valoro molt positivament realitzar aquest tipus de rutes amb amics o familiars.
Anonimo (24/04/2016)

algunos pasos peligrosos

Hay algunos pasos muy peligrosos en los que hay apenas sitio para un pie y una caída importante si pierdes el pie, yo no llevaría por ahí a mis hijos. Si no haces esos pasos está bien, pero tendrás que improvisar para no pasarlos, son únicamente 2 pasos de unos 7 metros cada uno más o menos.
Administrador Natura (06/10/2015)

Hola Paco

Gràcies per la teva aportació sobre aquesta ruta. Dir-te però que vol ser una passejada familiar pels voltants del poble, coneixent el patrimoni de l'aigua fins al jaciment ibèric. Pujar a l'ermita de Sant Mateu, com molts d'altres llocs interessants propers, suposa un nivell d'esforç superior i per tant allunyat de l'objecte familiar d'aquesta passejada. Bé, gràcies de nou i endavant !!
paco r.mora (27/09/2015)

una ruta q empieza en el pueblo, y aunque el pueblo es bonito, no vale mucho la pena.la ruta .. recomiendo hacerla pero llegando a sant mateu
tornar a dalt