Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Roques i pedres de Vallgorguina

Vallgorguina

El sentit de les pedres

Aquesta ruta transcorre al sud de Vallgorguina: entrarem al parc del Corredor per la riera de Can Vilar amunt i, tot seguit, voltarem l'ampla capçalera del sot de Can Vilar, creuant el torrent de l'Esllavissada, que neix sota el santuari del Corredor. Gaudirem de vistes al Montnegre i del cromatisme de la vegetació dels sots a la tardor.

A més, al llarg del camí ens trobarem amb blocs granítics, pedres i petis rocams que serveixen per referenciar els indrets i evidenciar la relació que hi havia entre aquests elements i l'home quan aquest encara vivia dels recursos naturals del medi.


Ein Xarxa 2000 Parc Natural
Roques i pedres de Vallgorguina

Fitxa Tècnica

FloraPaisatgesMedi
A peu i en bici A peu i en bici
Mitjana Mitjana
circular horari
12.00 km
3h 45' (2 h en bici)
320m

Gràfica de desnivell

Guarda aquesta ruta en diferents formats

Imprimir fitxa tècnica Imprimir fitxa tècnica Descarregar ruta en format GPX Descarregar ruta en format GPX

Deixa'ns el teu comentari sobre aquesta ruta

La teva opinió ens importa i ens ajuda a decidir
Opina sobre aquesta ruta Opina sobre aquesta ruta

Comentaris i opinions

Carlos Baijet Torrents (16/12/2018)

Ruta molt interessant i fàcil de fer.

He fet aquesta ruta sense conèixer la vostra pàgina web, per això no he seguit fidelment el mateix itinerari. De Vallgorguina a la zona del Rocar he seguit el mateix el camí, desprès he anat pel GR92 donant la volta i baixant per Can Clarens. M'ha entusiasmat veure les descripcions dels llocs de les pedres i roques que es troben, doncs es molt curiós l'origen dels seus noms. M'agrada molt conèixer el territori i el perquè de cada racó per on podem caminar. La ruta es bastant fàcil, si bé es cert que les pujades s'han de fer amb calma, tot depen clar de la condició física de cadascú. El que sí he trobat es bastants motos de trial, tothom molt respectuós això sí. En canvi, pocs ciclistes comparat amb altres indrets. Casualitat ? Gràcies per tota la informació que poseu i la feina que feu.
Administrador Natura (31/07/2014)

RUTA LLARGA !! ULL BATERIES DEL TELF !!!

Per una navegació més segura i amb menys consum de bateries, recordeu navegar la ruta a partir del boto de Rutes Guardades. Estalvieu el màxim de bateria del mobil. Obriu només la pantalla per llegir els avisos o per comprovar la posicio. També podrieu dur una bateria de recanvi.
tornar a dalt