Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Ruta a cala Calella

Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter

Penya-segats vora el mar

La ruta a cala Calella és d’una bellesa espectacular. Es tracta d’una ruta molt entretinguda i variada que transcorre per penya-segats amb vistes privilegiades a l'Estartit i la seva platja, a les Illes Medes, Roca Maura i a l’escarpada franja litoral. La ruta ens apropa fins a cala Calella per paratges escarpats i pedregosos propers a la franja litoral, a on coneixerem detalls de la seva singularitat. A la tornada recorrerem, ara ja per camins més còmodes, els garrigars i pinedes de pi blanc de la Muntanya Gran.

IMPORTANT: Entre els 15 de gener i el 15 de juny, queda prohibit el pas a partir de Cala Calella i haureu de tornar pel mateix camí de l'anada.  Els penya-segats que trobem a continuació de la Cala Calella són zona sensible d'espècies amenaçades.


Ein Xarxa 2000 Parc Natural
Ruta a cala Calella

Fitxa Tècnica

FloraPaisatges
A peu A peu
Fàcil Fàcil
circular antihorari
6.84 km
1h 57'
245m

Gràfica de desnivell

Guarda aquesta ruta en diferents formats

Imprimir fitxa tècnica Imprimir fitxa tècnica Descarregar ruta en format GPX Descarregar ruta en format GPX

Deixa'ns el teu comentari sobre aquesta ruta

La teva opinió ens importa i ens ajuda a decidir
Opina sobre aquesta ruta Opina sobre aquesta ruta

Comentaris i opinions

Anonimo (17/08/2017)

Comentari per famílies amb nens

Aquest recorregut no el vam trobar gens apte per fer amb nens; camins molt empedrats, molt estrets, pujades i baixades poc agradables de fer amb nanus. També ens va fallar la senyalització del camí, que ens molts casos ni es veia. Vam improvitzar camí de tornada cap al punt de sortida per trobar perillós fer la baixada per aquell torrent. Hi ha altres trossos de camins de ronda molt més recomenables que aquest.
Anonimo (16/08/2017)

Comentari per famílies amb nens

Vam intentar fer aquesta excursió circular i en primer lloc dir-vos que els camins no són gaire aptes per nens (amplada dels camins, desnivells,...), no és un camí fàcil per gaudir amb tranquil.litat d'una excursió familiar. Tampoc vam saber trobar l'oportuna senyalització per poder finalitzar l'excursió programada amb el que vam improvitzar una tornada que per sort va funcionar. Hi ha altres camins de ronda més accessibles per nens i de menys perillositat.
tornar a dalt