Què volem

Objectius

Estem creant una Plataforma de Municipis de Catalunya amb continguts turístics per a promocionar el Patrimoni Local.


 • PROMOCIONAR I DONAR A CONÈIXER ELS RACONS DEL NOSTRE PAÍS.


  El valor de la proximitat, del consum proper, també l'apliquem al turisme. Cada municipi i el seu terme, pot oferir racons d'elevat valor patrimonial que només la seva gent coneix. Compartir-los és mantenir i assegurar la identitat territorial.

 • APORTAR UN VALOR DOCUMENTAL A TRAVÉS DE LES NOVES TECNOLOGIES (TICs)


  Documentar i fer dels itineraris un joc de descoberta. Assegurar una experiència interactiva. Ser autònoms en el guiatge, participar i compartir, formant part d'una comunitat d'usuaris. Tot això gràcies a la nova Plataforma de Continguts i a l'Aplicació personalitzada per a cada municipi.

 • FOMENTAR LA SOSTENIBILITAT EN ELS RECURSOS TURÍSTICS PRESERVANT LA NATURA.


  L'ús de les TICs aplicades al turisme en el medi natural, ens permeten oferir un producte de qualitat, respectuós amb l'entorn i sostenible. Caracteritzat per disminuir l'impacta i els costos de l'equipament directa sobre el medi i el seu manteniment.

 • MITJANÇANT AQUEST ESTIMULS REACTIVAR LES ECONOMIES LOCALS


  Promocionar els municipis mitjançant la Plataforma Web. Descobrir les seves "intimitats" a través d'una proposta d'itineraris compartida a tota Catalunya. Oferir els serveis locals per complementar aquesta proposta. Ha de servir per activar economies i activitats locals que lliguin el territori.

Què fem

Activitat

Sensibilitzar la gent de la importància del Patrimoni Natural Local. Dels valors propis i dels valors que aporta a la nostra societat.

Tots en sortim beneficiats

Els municipis, ambaixadors del seu entorn, actuen com a punts de partida per al seu coneixement. El ciutadà, gaudeix d'una oferta de descoberta i lleure de proximitat. Conèixer el medi, és el primer pas per a la seva custòdia.

Mantenir una identitat

Els itineraris autoguiats són l'excusa per apropar el ciutadà al medi natural. El medi i l'empremta que l'home hi ha deixat, generant paisatges sencers o petites actuacions són un fràgil llegat d'identitat cultural que no hauríem de deixar perdre.

Activitats

 • ESCOLLIM ELS MILLORS ITINERARIS


  Treballem propostes d'itineraris a peu o en bicicleta, de dificultat variable, per descobrir l'entorn més singular dels nostres pobles

 • NOVA MANERA DE FER NATURA


  Estimulant la descoberta de manera autònoma i interactiva amb el medi. Aprenent, jugant, fent exercici,...

 • FEM ÚS DE LES NOVES TECNOLOGIES


  Aconseguim així arribar a tothom. Optimitzar els costos d'implementació i manteniment del projecte. Generar experiències amb eines interactives:
  QR, RA.

 • CREEM UNA COMUNITAT D'USUARIS


  Comunitat amb una Plataforma de Continguts pròpia. Portal de trobada, on poder participar i relacionar-se amb altres membres registrats.

Què oferim

Serveis

Un projecte global, integrador d'eines tecnològiques , tendències en difusió i treball de camp, per a Promocionar el Patrimoni Natural Local dels municipis.

 • image title
  Image 4
  Image 4
  Image 4
  Definició i estudi d'itineraris
  Geo-referenciar traçats
  Avaluar aspectes tècnics
  Investigar i documentar
  Generar continguts
  Garantir rigor informatiu
 • image title
  Image 4
  Image 4
  Image 4
  Plataforma Web
  Espai centralitzador d'oferta
  Continguts especialitzats
  Espai de proposta d'itineraris
  Espai de promoció dels municipis
  Promoció de serveis
 • image title
  Image 4
  Image 4
  Image 4
  Comunitat d'usuaris
  Club de membres registrats
  Per compartir experiències
  Per gaudir d'avantatges
  Per estar al dia
  Per planificar
 • image title
  Image 4
  Image 4
  Image 4
  Natura Local App
  App personalitzada per a cada municipi
  Per localitzar municipis adherits
  Per la descoberta d'aquests itineraris
  Funcionament autoguiat
  Per accedir als continguts divulgatius del entorn
  Poder accedir als Serveis locals i contactar

Un producte fàcil

Oferim un producte per a uns i una eina per a altres. En qualsevol cas amb la mateixa voluntat de ser assequible i accessible per a tots. Un producte amb una vessant Social, pensant en l'usuari; Local pel que fa a l'àmbit de proposta i Media per l'aprofitament de les tecnologies (SoLoMe).

Un servei de proximitat

Proximitat amb l'usuari, oferint un club com a refugi de nòmades, oferint consells i informació elaborada. Proximitat amb el municipi per l'avaluació directa de les propostes, per la complicitat en la promoció de les mateixes. Amb tots plegats, compartint objectius i aprofitant sinèrgies per garantir l'èxit del projecte.

Com funciona

Tutorials

Aprèn com funciona la web i la app Natura Local a través d'aquests videos tutorials
Posa't en contacte amb nosaltres

Escriu-nos

Si vols saber més informació sobre el projecte Natura Local o estàs interesat en voler que aparegui el teu municipi, escriu-nos o truca'ns sense cap compromís.

Escriu-nos

Aviat serem molts. Vols formar-ne part?.