Turisme Súria
Zurück

Centre d'interpretació de la Mineria

Visit
Museen
Datenblatt

Beschreibung

El centre d’interpretació del Museu de la Mineria de Súria obre les seves portes a l’edifici del Casinet. Aquest és el primer pas del projecte del museu que té com objectiu presentar diferents elements i vídeos sobre la història de l’activitat minera a Súria per així quedar-se de manera permanent al territori.

El Centre d’interpretació del Museu de la Mineria és una iniciativa de l’Ajuntament de Súria amb l’ajuda de l’empresa especialitzada Molècula SL i també, a partir d’una projecte museogràfic d’Albert Fàbrega i de Santi Molera. Aquest projecte va començar l’any 2020 amb la creació d’una comissió formada per representats municipals i altres persones de la vila amb una vinculació especial de la mina…

L’orari d’obertura del centre d’interpretació coincideix amb el de l’Oficina de Turisme, amb accés per la segona planta de Cal Balaguer del Porxo.

Aquest centre d’investigació es pot visitar de divendres a diumenges i festius d’11 del matí a 14 del migdia, i els dissabtes feiners, també de 17 de la tarda fins a les 19 del vespre.

Adresse

Carrer de Sant Climent, 21 (Poble vell)
08260 Súria
Bilder
Bewertungen
Noch keine Bewertungen vorhanden
Bewertungen mit Kommentaren Bewertung veröffentlichen