Casa dels Àngels
Return

La Casa dels Àngels

Visit
Index card

Description

Al cor de Castellserà hi ha La Casa dels Àngels, una casa del segle XVI plena de misteris, on i viu el Mag Lari. Diu la llegenda que hi va passar una nit el Sant Grial, la copa que Jesús va fer servir durant el Sant Sopar. El visitant podrà passejar per tota la casa i buscar l’habitació que va aixoplugar la copa més famosa de la història. També podrà visitar, si s’hi atreveix, les golfes on va viure Francina Redorta, una minyona que el 1616 va ser penjada per bruixa.

La Casa dels Àngels és una casa encantada i plena d’encant, que permet viure experiències úniques durant el seu recorregut a través de portes secretes, escales sinistres, catacumbes tenebroses i antics objectes màgics i sorprenents.

A La Casa dels Àngels també s’hi troben un bar, amb una gran terrassa, un petit teatret amb espectacles de màgia per a tots els públics, i l’exposició del Mag Lari sobre objectes de Michael Jackson, una de les més curioses del món.

La Casa dels Àngels et donarà prou al·licients per passar-hi un matí o una tarda que recordaràs durant molt temps. Una casa enigmàtica i màgica com cap altra.

Images
Rating
No votes yet
Ratings with comments Publish rating